Un foișor de pe strada Calea Mărășești din Onești a fost distrus de persoane necunoscute, stârnind revolta cetățenilor din zonă și nu numai, după ce pe rețelele de socializare au fost postate mai multe poze cu minunata “inspravă”.

“Nu știu dacă acest grup are legătură cu poza dar, sincer, eu cred că lumea a luat-o razna” este mesajul care însoțește pozele cu foișorul dărâmat.

Nu este prima oară când în Onești sunt consemnate astfel de acte de vandalism. În luna martie a anului trecut, UNU PE TROTUȘ scria despre distrugerile provocate în Parcul Municipal de persoane necunoscute (detalii AICI și AICI). Doi adolescenți, de 15, respectiv de 17 ani, erau prinși apoi de jandarmi în timp ce distrugeau două coșuri de gunoi din parc (detalii AICI).

Mai devreme, în iunie 2017, Monumentul Regina Maria, de lângă Primăria Onești, era la rândul lui vandalizat (detalii AICI), polițiștii oneșteni reușind să-i identifice relativ repede pe autori, care, spre surprinderea tuturor, erau două fete, de 13, respectiv de 14 ani (detalii AICI).

Într-un final, atutoritățile locale oneștene au luat decizia de a suplimenta numărul de camere de supraveghere din oraș (detalii AICI), proiect alat în curs de implementare. (foto: facebook.com/Alexandru Botezatu)