Până când vor ajunge să pună mâna pe acele persoane care au distrus mai toate băncile din parc, jandarmii din cadrul Detașamentului Onești și-au făcut încălzirea” cu alți indivizi certați cu bunul-simț.

Joi, 8 martie, în jurul orelor 21.00, jandarmii oneșteni care patrulau în parcul municipal au surprins un grup de șapte tineri care, “de distracție”, făceau praf coșurile de gunoi.

În ziua de 08 martie 2018, în jurul orei 21.00 jandarmii au observat un grup de şapte tineri care tulburau ordinea şi liniştea publică în zona parcului din municipiul Onești.
După oprirea, interceptarea şi legitimarea acestora jandarmii au constatat că doi dintre aceşti tineri (respectiv doi minori cu vârste de 15 şi 17 ani, din municipiul Oneşti) au distrus două recipiente de plastic pentru colectarea deseurilor, aparţinând Primăriei Oneşti.
Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru comiterea unei fapte susceptibile infracţiunii de distrugere (art. 253 din Codul Penal) și le-au predat împreună cu persoanele în cauză Poliţiei Municipiului Onești .
Pentru ceilalţi cinci s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu avertisment, conform prevederilor art 1, pct 25 din Lg 61/91 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de conveţuire socială, a ordinii şi liniştii publice
, se arată într-o informare a Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.

UNU PE TROTUȘ a prezentat, în exclusivitate, cazul actelor de vandalism din parcul municipal, persoane neidentificate deocamdată distrugând aproape toate băncile (riglele de lemn au fost furate). Mai mult, mai mulți copaci au fost ciuntiți cu drujbele.

Sursa foto: www.facebook.com/Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău