În timp ce riveranii reclamă faptul că angajații Autoliv au pus stăpânire pe locurile de parcare de pe strada Gării, și așa puține, de partea cealaltă șoferii tirurilor care vor să ajungă cu mastodonții în curtea fabricii de volane susțin că proprietarii mașinilor mici nu respectă semnificațiile indicatoarelor rutiere.

Venirea Autoliv la Onești nu a bucurat chiar pe toată lumea. Chiar dacă fabrica de volane dă de lucru unui număr impresionant de oneșteni (se vorbește că numărul angajaților depășește în prezent 400), un grup de cetățeni de pe strada Gării (unde funcționează punctul de lucru Autoliv) a reclamat că “aerul a devenit irespirabil în zona asta, și nu exagerez cu nimic când spun asta. Găsirea unui loc de parcare a devenit o aventură pentru noi, de când s-a deschis fabrica Autoliv”.

Despre acest scandal, UNU PE TROTUȘ a mai scris AICI.

Nemulțumirile sunt, însă, de ambele părți. Încă un blocaj la intrarea în strada Gării din cauza autoturismelor parcate pe ambele sensuri, ingnorând semnele de circulație și Codul rutier!!! Situația afectează activitatea firmelor din zonă, în 10.11.2017 blocajul durând aproape o oră. Autoritățile nu iau nicio măsură, cu toate că firmele din zonă au făcut sesizări, ne-a semnat, pe adresa redacție, cel mai probabil unul  dintre șefii Autoliv Onești, care ne-a trimis și pozele alăturate.

Exasperat că situația se repetă într-un timp atât de scurt, acesta a revenit cu încă un mesaj, după nici cinci ore:Un alt blocaj pe strada Gării… un camion încearcă să ajungă la Autoliv!!! A stat o jumătate de oră până s-au trezit locatarii să mute mașinile”.

Primăria a încercat să rezolve problema, lucrătorii DPP lărgind puțin străzile, dar fără niciun efect (citește AICI).