Viitorul Curița a câștigat fără probleme, scor 6-0 (4-0), meciul disputat, în această după-amiază, pe teren propriu, împotriva formației CS UZU Dărmănești, din cadrul etapei a 13-a a campionatului județean de fotbal.

Viitorul Curița, care peste o săptămână va disputa merele derby al seriei, cu Gauss, a început în forță meciul cu Dărmăneștiul, pdovei modificând tabela încă din minutul 1.

Elevii lui Costică Ene au rămas în jumătatea adversă, iar peste alte 8 minute și-au dublat avantajul, prin golul înscris de Șchiopu.

În minutul 30, a venit rândul căpitanului Rareș Mihalache să-și treacă numele pe lista marcatorilor. Mihalache a dus scorul la 3-0 pentru gazde, după ce a transformat un penalty.

Cu trei minute înainte de pauză, Padovei a ieșit din nou la rampă și a înscris al 4-lea gol al Viitorului și al doilea al său în această partidă.

După odihnă, cășunenii n-au mai forțat, dar chiar și așa tot au mai marcat două goluri (Flenchea 69, Blănaru 87) și au mai ratat alte câteva ocazii foarte clare.

“A fost un meci dominat de la un capăt la altul de noi, dar deja a trecut, fiindcă la sfârșitul săptămânii viitoare ne așteaptă cel mai greu examen de până acum, meciul cu Gauss, liderul seriei. Suntem optimiști și vom merge la Bacău cu speranța că vom obține un rezultat bun. În săptămâna care vine o să avem trei ședințe de pregătire și nădăjduiesc că vor conta în economia jocului cu Gauss”, a spus Costică Ene.

Derby-ul campionatului, meciul care le va opune pe Gauss și Viitorul Curița, se va disputa fără spectatori, clubul băcăuan fiind sancționat astfel după incidentele de la meciul cu Voința Oituz, când suporterii proprii au aruncat cu petarde spre terenul de joc precum și asupra cabinei observatorului și băncii tehnice a echipei gazdă.