Pentru a doua oară în decurs de câteva luni, autoritățile locale au trecut la lucrări de lărgire a străzilor din zona fabricii de volane Autoliv (str. Gării), dar oamenii care locuiesc acolo continuă să se plângă de lipsa locurilor de parcare și de traficul îngreunat.

Chiar dacă de când s-a deschis fabrica Autoliv de pe strada Gării lucrătorii de la DPP au încercat să rezolve aceste probleme – mașinile angajaților au făcut ca perimetrul să devină neîncăpător, spre nemulțumirea riveranilor – încă se poartă discuții aprinse pe această temă.

Lărgirea părții carosabile pentru a doua oară în decurs de câteva luni nu le-a dat satisfacție tuturor cetățenilor. Unul dintre ei reclamă faptul că străzile din zona Autoliv sunt mai mereu blocate, mai cu seamă dimineața, chiar din cauza celor care locuiesc acolo. “Vă rugăm (n.r. – rugăminte adresată primarului Gnatiuc) să vizitați strada Gării într-o dimineață, să vedeți cum se blochează mereu din cauza autoturismelor parcate pe ambele părți. Nu se respectă nici indicatorul care a rămas, că unul a dispărut de tot, și nici cadrul rutier cu privire la parcare într-o intersecție. Poate trimiteți un agent de poliție pe la 06.00-06.30 să vadă cum parchează locatarii”.

Problema locurilor de parcare insuficiente de pe strada Gării a apărut după deschiderea unității Autoliv, și a fost semnalată încă din primăvară. “Cei de la Autoliv să-și amenajeze parcarea lor!”, își clama nemulțumirea unul dintre locatarii din zonă, după cum UNU PE TROTUȘ a scris AICI.