Rămas neocupat după ce la concursul precedent niciunul dintre Lucian Stan, Vasilica Boțu și Virgil Muscalu nu au reușit să conceapă o lucrare care să satisfacă măcar pretențiile minime ale organizatorului – Primăria Onești, postul de director al “Administrație pieței, bazarului, oborului și parcări” a fost din nou pus la bătaie.

Noul concurs va fi organizat în ziua de 15 decembrie, iar în cazul în care de data aceasta vom avea și un câștigător, acesta ar putea trata victoria ca pe un cadou de Crăciun, dat fiind faptul că 10 zile mai târziu creștinii vor sărbători Nașterea Domnului.

concurs-onesti-piata-2Cei care intenționează să se bage la joacă trebuie să știe care sunt condițiile specifice de participare la concurs. În primul rând, pentru a putea trece de prima probă, cea de selecție a dosarelor, este nevoie neapărat să fi absolvit o facultate, dar nu de orice fel, ci în domeniile științe economice, științe juridice, științe inginerești sau științe administrative.

Ca să intri la proba scrisă, mai este nevoie să ai o vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcției de cel puțin 3 ani, și să știi cât de cât cum se butonează un calculator.

La concursul precedent, de pe 8 noiembrie, cel mai bun punctaj la proba scrisă a fost obținut de Virgil Muscalu – 54,33, insuficient însă ca acesta să poată deveni șef absolut peste piața agroalimentară, peste bazar (care este astăzi mai mult o tentativă de bazar) și peste parcările din oraș.

Despre primul concurs organizat de Primăria Onești pentru ocuparea postului de director al Pieței Agroalimentare, soția unuia dintre concurenții care nu s-a mai prezentat la proba scrisă – este vorba despre Cătălin Gelu Talabă – spunea într-un comentariu postat pe site-ul UNU PE TROTUȘ: Domnul Talabă Cătălin și Gelu, cu oareșce experiență de viață și profesională, în urma unui mic search pe net, ca și dumneavoastră, a ales să petreacă timpul alocat unui studiu fără sens al bibliografiei (a se înțelege că nu avea nicio șansă raportat la concurența sa aleasă), cu familia și să-și orienteze capacitatea de a face lucruri constructive tot în domeniul alimentar într-o societate cu capital privat. PS – Oare cine va câștiga. Asta-i România deocamdată”.

Citește și: https://unupetrotus.ro/cine-va-fi-noul-tartor-al-comerciantilor-din-bazar-si-al-pietarilor-batalie-apriga/

https://unupetrotus.ro/rezultat-bomba-la-concursul-pentru-postul-de-director-al-pietei-agroalimentare-din-onesti/