Postul de director al “Administrației pieței, bazarului, oborului și parcări” din Onești a rămas în continuare vacant, după ce toți cei trei candidați care au luat parte la proba scrisă au picat examenul.

Lucian Stan, Vasilica Boțu și Virgil Muscalu au fost declarați respinși de către comisia de examinare, astfel că toate speculațiile care s-au făcut pe marginea acestui concurs s-au demonstrat a fi fără nicio valoare.

Dintre cei trei candidați, cel mai bun punctaj a fost obținut de Virgil Muscalu. Fostul consilier PSD Lucian Stan a avut a doua cea mai bună lucrare la proba scrisă, ultima fiind Vasilica Boțu.

concurs-piataCătălin Gelu-Talabă, care trecuse și el proba selecției de dosare, nu s-a mai prezentat la proba scrisă.

Postul de director al pieței oneștene a fost ocupat ani la rând de Neculai Doileț, un apropiat al fostului primar Emil Lemnaru. Doileț este cel care a comandat realizarea celebrului spațiu de sacrificare miei, din spatele pieței, care a fost abandonat complet de mai mulți ani, dovedindu-și inutilitatea.

După ce Doileț a ieșit la pensie, această poziție i-a revenit, cu titlu de provizorat, unei anume Maria Lupu, persoană caracterizată de mulți ca fiind “modestă și harnică, un foarte bun administrator”.

Concursul pentru postul de director al “Administrației pieței, bazarului, oborului și parcări” va fi reprogramat la o dată ulterioară, care urmează a fi anunțată pe site-ul oficial al Primăriei Onești.