Comercianții din bazar – care între timp nu își mai vând marfa în bazar, ci pe platoul din spatele pieței – vor avea un nou zbir. Numele acestuia se va afla mâine, când vor fi corectate lucrările examenului scris, desfășurat în această dimineață.

Până atunci, sigur este doar faptul că acest post îi va reveni unuia dintre Vasilica Boțu, Lucian Stan și Virgil Muscalu. Al patrulea candidat la postul de director al Administrației pieței, bazarului, oborului și parcări – Cătălin Gelu Talabă – nu s-a mai prezentat la examenul scris, din motive cunoscute doar de el, după ce trecuse cu brio proba selecției de dosare.

Dintre cei rămași în cursă, trebuie precizat că Lucian Stan este un marcant membru PSD, iar până în această vară a fost consilier local. Stan este și în Consiliul de Administrație al DPP. Dacă Stan va câștiga administrația pieței, se presupune că își va da demisia din Consiliul de Administrație al DPP.

Dacă despre Virgil Muscalu nu se cunosc prea multe lucruri, Vasilica Boțu vine tot de la DPP. Aceasta are 50 de ani și este absolventă a Universității Ecologice București, având un master în drept social roman și european. Revenind la Lucian Stan, acesta este de profesie inginer.

Cătălin Gelu Talabă, care nu a mai ajuns la proba scrisă, este fost elev al Colegiului Național “Dimitrie Cantemir” și a absolvit Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați. Din punct de vedere al studiilor, acesta ar fi fost cel mai îndreptățit să ocupe postul de administrator al pieței din Onești.

Sursa foto: onestionline.ro