Portalul www.unupetrotus.ro a împlinit zilele trecute o lună de la lansare. Ținând cont de tinerețea site-ului, dar raportându-ne și la traficul pe care îl realizează celelalte surse online de informare de pe Valea Trotușului, apreciem că cifrele de audiență ale www.unupetrotus.ro sunt foarte bune.

Mai precis, pe parcursul celor 30 de zile la care ne referim (5 octombrie – 5 noiembrie 2016), ne-au vizitat site-ul un număr de 18.404 “unici”, care au realizat un număr de 55.903 de afișări de pagină, în 33.114 sesiuni. Sunt datele oficiale raportate de “Google analytics”, unul dintre cele mai riguroase instrumente de analiză a traficului pe site-uri.

Site-ul www.unupetrotus.ro este continuatorul ediției print a aceleiași publicații, care a apărut pe piață timp de aproape un an, în perioada septembrie 2015 – iunie 2016, de două ori pe săptămână.

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați și vă asigurăm că vom încerca să devenim și mai buni, pentru a-i satisface chiar și pe cei mai pretențioși și totodată avizi de informație dintre dumneavoastră.