Peste mai puțin de o săptămână, mai precis pe 21 august, când expiră termenul de depunere a ofertelor de cumpărare a CAROM, se va ști dacă fostul combinat de cauciuc sintetic va avea sau nu un nou proprietar.

Din informațiile UNU PE TROTUȘ, oferta de cumpărare făcută de BIVILCOM, societate controlată de omul de afaceri oneștean Viorel Bucur, ar fi cât se poate de reală.

Doar că Viorel Bucur nu ar acționa de unul singur, acesta având în spate mai mulți oameni de afaceri turci. Aceștia dețin capitalul necesar pentru susținerea programului investițional necesar în vederea repornirii combinatului.

CAROM a fost scoasă la vânzare de ZRP Insolvency SPRL București, lichidatorul judiciar al Energy Bio Chemicals București, companie care deține pachetul majoritar de acțiuni al societății oneștene și care se află în faliment, contra sumei de 8,6 milioane de euro.

De pachetul majoritar de acțiuni al CAROM s-a arătat interesată și o firmă consiliată de Toader Găureanu, fost administrator unic al RAFO în perioada în care rafinăria era deținută de Corneliu Iacobov.

Citește și:

https://unupetrotus.ro/exclusiv-surpriza-de-proportii-o-firma-onesteana-vrea-sa-cumpere-carom/

https://unupetrotus.ro/exclusiv-inca-un-cumparator-surpriza-pentru-carom-in-spatele-firmei-ar-fi-un-fost-apropiat-al-lui-corneliu-iacobov/

https://unupetrotus.ro/exclusiv-batalele-cu-reziduuri-descurajeaza-potentialii-cumparatori-ai-carom/