Primarul Nicolae Gnatiuc a îndreptat eroarea subalternilor săi. Angajații de la DPP au scos stâlpișorii pe care tot ei îi montaseră cu câteva ore mai devreme în dreptul arcadei de lumini de pe platoul din Piața Catedralei și care îi împiedica pe taximetriști să-și mai parcheze mașinile.

Astfel, stâlpișorii lui Paris s-au întors la locul lor, în depozit, fără ca măcar să apuce să se bucure și ei un pic de întrebuințarea care li se dăduse. În număr de șapte, stâlpișorii fuseseră montați pe locurile de parcare ale taximetriștilor cu scopul de a le da oamenilor posibilitatea să se plimbe liberi pe sub arcada luminată, dintr-un capăt în altul, lucru mai dificil de realizat cu mașinile staționate acolo.

“Felicitări primarului! Am crezut că decizia i-a aparținut, dar se pare că m-am înșelat. Foarte bine a făcut că a intervenit, pentru că stâlpii ăia chiar nu aveau ce căuta acolo! Era o țigăneală în toată regula! Poate o să mai vină dom’ primar și cu alte decizii de genul ăsta, că prea își fac de cap oamenii din subordinea lui. Eu nu știu, dom’le, cum fac unii numai ce le taie lor capul”, a comentat același taximetrist care dezaprobase montarea stâlpișorilor.

Vă reamintim că în această dimineață (n.r. – joi, 8 decembrie 2016), taximetriștii care doreau să-și aștepte clienții în stația dedicată lor din apropierea hotelului Trotuș, s-au trezit cu mai multe locuri de parcare blocate de câțiva stâlpișori, montați de angajații DPP la ordinul șefului lor, Ioan Paris.

Citiți știrea inițială aici: https://unupetrotus.ro/decizie-controversata-a-administratiei-publice-din-onesti-taximetristii-sunt-revoltati/.

Nota redacției: poza de la acest articol a fost făcută în momentul în care se montau stâlpișorii. O să revenim cu poze proaspete, după ce terenul a fost „curățat”.