Previzibil. Neculai Găbureanu, singurul candidat la funcția de consilier gr. IA la instituția publică Administrația pieței, bazarului, oborului și parcări din Onești (un fel de șef peste tot bugetul pieței), a trecut cu brio examenul organizat de Primăria Onești.

dscn1243gabureanu-finalRezultatul este grăitor în acest sens. Cu un punctaj total de 98,50 (97 – la proba scrisă și 100 – la interviu), Găbureanu a fost declarat admis și urmează ca în scurt timp să preia un nou post bine remunerat din cadrul aparatului bugetar, după ce timp de 17 ani a fost directorul economic al Primăriei Onești.

În momentul de față, Neculai Găbureanu este și singurul reprezentant al Consiliului Local în Adunarea Generală a Acționarilor de la SC Domeniul Public și Privat SA Onești (DPP), poziție în care a ajuns fiind votat (prin vot secret) de 14 consilieri locali – citiți mai multe despre acest subiect accesând link-ul următor: https://unupetrotus.ro/nu-se-scumpeste-la-vedere-o-mai-veche-cunostinta-de-a-onestenilor-este-gata-sa-preia-inca-un-post-public-important/.

Piața Agroalimentară din Onești nu are deocamdată nici un director, după ce primul concurs organizat în acest scop nu a dat nici un câștigător.