Înainte de a începe demersurile în vederea evacuării locatarilor rău-platnici din blocul “Evazatu”, de pe strada Libertății nr. 1, autoritățile locale oneștene i-au notificat pe chiriașii care nu au solicitat încheierea de contracte individuale de furnizare a energiei electrice că li se va sista furnizarea energiei.

“Prin prezenta vă aducem la cunoștință că începând cu data de 23.04.2018 se va sista furnizarea energiei electrice la blocul de locuințe de pe strada Libertății nr. 1, pentru consumatorii în regim paușal.

Pentru a beneficia în continuare de furnizarea energiei electrice vă rugăm să vă adresați SC E-ON ENERGIE ROMÂNIA SA pentru încheierea de contracte individuale. Solicitanții vor depune la societatea mai sus menționată o cerere de racordare însoțită de următoarele documente: copie după contractul de închiriere în termen și copie după actul de identitate.

Relații despre contractele individuale de închiriere (termen de valabilitate, închiriere de contracte noi) se pot obține de la parterul Primăriei Onești: Serviciul Fond Locativ Contracte și controlul Asociațiilor de Proprietari”, se arată în documentul emis de Primăria Onești.

Chiriașii din blocul “Evazatu” din Onești au acumulat datorii la plata întreținerii (inclusiv facturile la energie electrică) în valoare totale de aproape 650.000 de lei (circa 140.000 de euro). Citiți detalii AICI și AICI.