Rețeaua de magazine Mega Image a anunțat, sâmbătă, că în accidentul din Ialomița de azi dimineață (detalii AICI) și-au pierdut viața opt angajați, iar alți șapte sunt răniți.

“Anunțăm cu regret faptul că, în dimineața zilei de astăzi, am pierdut opt colegi și alți șapte sunt răniți în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019.

Din primele informații transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, accidentul a fost provocat de faptul că, șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegele noastre.

Suntem alături de familiile îndurerate și le vom sprijini în toate demersurile necesare”, a transmis Mega Image, pe Facebook.

Pe de altă parte, potrivit unor surse menționate de observator.tv, șoferul TIR-ului care a produs carnagiul ar fi condus toată noaptea și se grăbea să ajungă acasă pentru a putea merge apoi la pescuit.

Bărbatul plecase ieri, la ora 16.00, din Târgu Jiu și urma să ajungă la Ciulnița (Ialomița), în apropiere de Slobozia.

Șoferul transporta pene de pasăre în camion, iar în această dimineață, cu numai câțiva kilometri înainte de locul cumplitului accident, bărbatul a oprit pentru a bea o cafea.

Polițiștii trebuie să afle motivul exact pentru care șoferul a pierdut controlul direcției și a pătruns cu camionul pe contrasens, acolo unde a spulberat un microbuz în care se aflau 16 oameni.