Un bărbat de 70 de ani, din Onești, a murit într-un accident de circulație produs aseară, în jurul orei 18.00, pe DN 11A, în afara localității Coțofănești, la scurt timp după un conflict conjugal violent.

Înainte de a se izbi violent cu mașina în camionul încărcat cu cereale, accident în urma căruia a decedat, bărbatul aruncase cu acid pe fața femeii alături de care trăise în ultimii ani.

Din relatările unor persoane apropiate celor doi, aceștia divorțaseră în urmă cu circa 3 luni, la dorința femeii, care nu ar mai fi suportat ieșirile violente ale partenerului.

“Mie mi se părea un om harnic. Ne salutam mereu când ne întâlneam. Am înțeles totuși că era violent cu soția, de aceea ar fi și divorțat femeia de el”, ne-a spus cineva care îi cunoștea pe cei doi.

Bărbatul de 70 de ani despre care se presupune că s-a sinucis – la locul accidentului în care și-a pierdut viața nu a fost găsită nicio urmă de frânare (detalii AICI, AICI și AICI) – și femeia pe care a mutilat-o, aruncându-i acid pe față, erau ambii la a doua căsnicie.

Cei doi nu aveau copii împreună. Femeia, în schimb, avea doi copii, un băiat și o fată, dintr-o căsnicie anterioară, ambii plecați la muncă în străinătate.

În ultima vreme, pentru că nu se împăcase nicicum cu ideea divorțului, bărbatul a fost auzit spunând că “dacă nu se întoarce la mine (n.r. – fosta soție), o omor și pe ea și mă omor și pe mine. Eu fără ea nu pot trăi!

Femeia se află internată în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a fost transferată încă de aseară.

Bărbatul a mutilat-o aruncând-i în față acid sulfuric provenit de la o baterie auto.

Vom reveni cu detalii.