Un bărbat de 70 de ani, din Onești, a murit pe loc după ce s-a izbit frontal cu mașina, un VW Passat, de un camion de transport cereale, în apropierea localității Coțofănești. Accidentul s-a petrecut în această seară, în jurul orei 18.00.

Reporterii UNU pe Trotuș au aflat, în exclusivitate, că bărbatul care a murit în accidentul de la Coțofănești este unul și același care, cu doar o oră înainte, și-a nenorocit soția, într-un acces de furie, aruncându-i cu acid pe față, în urma unui conflict conjugal.

Cu circa 30 de minute înainte de producerea accidentului, tot pe surse, UNU pe Trotuș intrase în posesia informației potrivit căreia o femeie de circa 50 de ani a ajuns la Urgențe, la spitalul din Onești, după ce a fost stropită cu acid pe față.

Ulterior, s-a aflat că bărbatul care și-a stropit soția cu acid a plecat în trombă, la volanul unui VW Passat, din zona Belvedere (vizavi de spălătoria auto Capucini).

Din mai multe surse, numărul de înmatriculare coincide cu cel al mașinii bărbatului mort în accidentul de la Coțofănești.

În acest context, devine tot mai plauzibilă varianta ca bărbatul să se fi sinucis, mai ales că polițiștii rutieri nu au găsit la fața locului nicio urmă de frânare.

Știre în curs de actualizare.