UPDATE – 19.39: EXCLUSIV: Caz ȘOCANT! ONEȘTEANUL MORT în accidentul de la Coțofănești a ARUNCAT CU ACID PE FAȚA SOȚIEI, cu puțin timp înainte – detalii AICI

UPDATE – 19.02: Potrivit ultimelor informații, VW Passat se deplasa pe direcția Onești – Adjud. Polițiștii rutieri oneșteni nu au găsit nicio urmă de frânare, fapt pentru care se pot face mai multe presupuneri: șoferul ori a suferit un infarct, ori a adormit la volan, ori a vrut să se sinucidă.

Se fac cercetări în continuare, iar traficul la această oră este blocat.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat, de 70 de ani, a murit, în această seară, pe DN 11A, în urma unui accident în care au fost implicate un VW Passat și o basculă. Accidentul s-a produs în jurul orei 18.00. Bărbatul decedat este șoferul mașinii VW. Aceasta se afla singur în mașină și a rămas încarcerat.

Din primele informații, se pare că conducătorul auto al VW-ului ar fi intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de basculantă.

Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului. Se fac presupuneri că șoferul mașinii VW Passat ar fi suferit un infarct, sau a vrut să se sinucidă. Informațiile sunt însă neoficiale.

Știre în curs de actualizare.