Un bărbat de 70 de ani, din Onești, și-a mutilat, ieri, fosta soție, cu care se afla în divorț, după care a urcat la volan și a intrat cu mașina într-un camion, pe DN 12A, în afara localității Coțofănești, în urma impactului violent murind pe loc.

Ce s-a întâmplat în ultima vreme între femeia de 58 de ani, care se află în stare gravă la spitalul din Bacău după ce fostul soț i-a aruncat cu acid pe față, și bărbatul alături de care a trăit în ultimii 10 ani și de care se separase în urmă cu circa 3 luni?

Sora femeii explică în câteva cuvinte că relația lor se alterase iremediabil și că, cel mai probabil, gesturile bărbatului din ziua fatidică de 17 octombrie au venit după ce aceasta a primit citația în procesul de divorț pe care îl intentase.

Dr. Ana-Maria Băncescu, din cadrul Compartimentului Primiri Urgențe al Spitalului Municipal din Onești prezintă starea în care se afla femeia în momentul în care a fost adusă de către medicii de pe ambulanță. Ulterior, femeia de 58 de ani a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Bacău.