Oneștenii care se află în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați să ia parte la un eveniment dedicat, organizat de una dintre cele mai mari companii din oraș și care se adresează tuturor celor interesați să-și creeze o viziune cât mai clară asupra unei cariere viitoare, din perspectiva abilităților și cunoștințelor pe care le au. În cadrul evenimentului, sunt ofertate și mai multe poziții în cadrul companiei.

Oneștenii care doresc să înceapă o carieră nouă sunt invitați să participe la Zilele Carierei Autoliv Onești, care vor avea loc mâine și poimâine.

“Vă așteptăm în datele de 04.11.2019-05.11.2019, la ora 13.00, la sediul nostru din strada Gării, nr. 8, Onești. Vino să ne cunoști!!!”, precizează organizatorii.

În cadrul evenimentului, sunt disponibile următoarele posturi: Operator linie, Operator mașini de cusut, Quality Assurance, Tehnician de mentenanță, Șef de echipă.

Autoliv este o companie multinațională, cu sediul central în Suedia, la Stockholm, care este specializată în producerea de sisteme de siguranță auto pe care le furnizează către cei mai importanți producători din lume.

Autoliv are peste 67.000 de angajați în 27 de țări din lume, inclusiv la Onești, fabrica de volane din municipiul de pe Trotuș fiind inaugurată în urmă cu doi ani și jumătate (detalii AICI).