În urma articolului “Furt mai puțin obișnuit, în Onești! Proprietarul unui BMW și-a găsit mașina prădată de hoți! Cu ce <suvenir> au plecat coțcarii”, apărut în urmă cu două zile, pe adresa redacției UNU PE TROTUȘ a mai apărut o reclamație de acest fel.

“Eu cred că se poate vorbi despre un fenomen în Onești, de furturi de accesorii auto. Mi-e mi-au fost furate ștergătoarele de la parbriz. Mă rog, e un fel de-a spune, pentru că la mașina mea, un Renault Scenic, ștergătoarele nu se scot foarte ușor. Le-am găsit aruncate pe jos, prin parcare, rupte bucăți. Cred că asta s-a întâmplat după ce hoții au văzut că nu le pot lua. Erau rupte efectiv, iar pe deasupra mai și ningea afară. Nu m-am gândit să fac poze, dar pe viitor, dacă se va mai întâmpla ceva de genul ăsta, o să fac și fotografii și o să vi le trimit”, ne-a relatat o doamnă, care ieșise din casă la prima oră ca să-și ducă copiii la grădiniță.

“Numai eu știu cum am mers cu mașina, am condus practic cu ochii închiși! Să lași mașina în parcare și să o găsești vandalizată a doua zi dimineața mi se pare incredibil! Trăim totuși într-un oraș foarte mic, unde ne știm fiecare cu fiecare, este groaznic că avem de-a face cu așa ceva iar autoritățile cred că trebuie să ia urgent măsuri! Pot să spun că unii dintre noi am ajuns să nu ne mai simțim în siguranță, ceea ce este grav!, a adăugat femeia, care nu a dorit să-i fie dezvăluită identitatea, precizând doar că locuiește în zona de sus a orașului.

În urmă cu două zile, tot în urma unei sesizări primite din partea unui cititor, UNU PE TROTUȘ v-a prezentat cazul unui furt mai puțin obișnuit, un BMW de pe strada Stadionului fiind lăsat fără emblema de pe capotă.

Și mie mi-a dispărut emblema de la Fiat, nu știam că avem de-a face cu un fenomen privind furturile de sigle auto”, a mai remarcat cineva.