Un bărbat din Onești, care își ținea mașina în parcare de mai bine de o săptămână, alături de mașinile vecinilor, pe Strada Stadionului, a avut neplăcerea să constate că i-a dispărut emblema montată pe capotă.

Bărbatul este convins că hoții au acționat orchestrat, chiar dacă nu are cunoștință ca și alți vecini care își țin mașinile acolo să fi pățit așa ceva.

“Sigla putea fi scoasă doar cu scule, deci mi-e foarte clar că persoana care mi-a furat-o a venit echipată. Nu știu cine mi-ar fi putut fura sigla, pentru că nu am deranjat pe nimeni. Nici poliția nu am mai văzut-o patrulând în zonă, ca astă-vară. Pe de altă parte, în zonă sunt mulți câini maidanezi care latră, fac mult zgomot dacă cineva umblă noaptea prin parcare. Am observat prin oraș că mai sunt mașini fără siglă, mă gândesc că mi-a fost furată sigla ca să fie apoi vândută altora care au rămas fără siglă, deși prețul este unul derizoriu” , ne-a declarat păgubitul.

Oneșteanul susține că la nivelul orașul este un val de furturi de embleme de mașini: “Se fură sigle, mai ales cele care pot fi scoase ușor, iar poliția și jandarmeria nu fac nimic”.