Anunțată cu mult fast, deschiderea clubului de noapte Delphis, din Onești, care ar fi trebuit să funcționeze în regim exclusivist, nu numai că nu a fost o reușită, dar s-a lăsat cu un scandal imens.

Una dintre animatoarele tocmite de patronii clubului pentru a “încinge” atmosfera la inaugurare – în noaptea de 1 spre 2 decembrie – reclamă, într-o postare pe facebook, faptul că atât ea cât și colegele ei nu au fost plătite pentru prestația lor, cum de altfel s-ar fi întâmplat și cu restul angajaților clubului (barmani, ospătari, DJ).

Acesta este minunatul <patron> de la Delphis Club Onești, promite marea cu sarea și dă țepe, nu-și plătește angajații (animație, DJ, barmani, ospătari), aruncă cu sticle după ei, bea de la 9 dimineața și-n momentul în care este în club ajunge să se distreze atât de tare încât adoarme pe canapele ca un bețiv.

Clubul nu are legătură cu complexul în care se află (Seasons), este doar închiriat (…)”, a scris una dintre animatoarele aduse special pentru acest eveniment, tocmai de la București (vezi facsimil).

În prima seară, s-au strâns în club cel mult 50 de persoane.

Din surse neoficiale, noaptea următoare, când clubul a fost din nou deschis – prezența fiind și mai redusă – barmanii și ospătarii, văzând că șansele de a-și lua banii pe munca prestată sunt minime, ar fi dat iama în cele două baruri, de unde ar fi plecat cu toate sticlele de băuturi alcoolice (whisky, vodka, gin, etc) care le-au picat în mână.

În urma acestor evenimente, Complex Seasons a anunțat, tot pe facebook, în urmă cu o oră (n.r. – luni, 4 decembrie, ora 19.40), ruperea contractului de închiriere cu Delphis Club:

Complex Seasons anunță oficial încheierea contractului cu Delphis Club. În urma evenimentelor petrecute weekendul anterior ne-am decis desfacerea contractului de închiriere între Complex Seasons și Delphis Club”.