O stație de combustibil (benzinărie) poate fi o afacere profitabilă. Chiar dacă presupune o investiție destul de mare, un peco reprezintă o afacere profitabilă deoarece cererea pentru combustibil este una constantă și ridicată. Cel mai bine este ca stația de combustibil să funcționeze într-o zonă cu trafic intens.

Casa de Insolvență Transilvania (CITR) – Filiala București, în calitate de administrator judiciar al Trustului Montaj Utilaj Chimic București (TMUCB), scoate la vânzare o astfel de stație de distribuție carburanți, situată aproape de Onești, în localitatea Poiana Sărată, comuna Oituz, pe DN 11, un drum intens circulat.

Prețul de vânzare al stației de distribuție carburanți de la Poiana Sărată este de 60.000 de euro fără TVA.

După cum se menționează în anunțul de vânzare de pe portalul sales.citr.ro, proprietatea se compune dintr-un spațiu comercial (stație pentru vânzarea carburanților), regim de înălțime P+1, amplasat în satul Poiana Sărată, com. Oituz, jud. Bacău, spațiul fiind compus din spațiu clienți, dormitor, grup sanitar și având aria utilă de 68,44 mp, depozit carburanți în suprafață construită de 210,41 mp, centrală termică în suprafață construită de 14,41 mp și șopron metalic în suprafață construită de 14,49 mp.

În anunț se specifică faptul că în prețul de vânzare sunt incluse și trei pompe.

Stația peco din localitatea Poiana Sărată este doar una dintre numeroasele active imobile ale TMUCB pe care CITR Filiala București le are la vânzare de mai mult timp.

CITR Filiala București mai vine, de exemplu, și fosta clădire administrativă din Onești a TMUCB – detalii AICI.