Fosta clădire administrativă din Onești a TMUCB (Trustul Montaj Utilaj Chimic București) SA este scoasă din nou la vânzare de administratorul judiciar al societății – CITR Filiala București, prețul cerut de această dată fiind de 170.000 de euro fără TVA. Data licitației urmează a fi anunțată în curând. 

Proprietatea cu regim de înălțime S+P+1+M, care are o suprafață construită de 184,11 mp, o suprafață utilă de 561,47 mp și o suprafață totală de 668,8 mp este doar una dintre nenumăratele active imobile ale TMUCB pe care CITR Filiala București caută de mai mult timp să le vândă.

În urmă cu 2 ani, sediul TMUCB de la Onești – situat la limita cu comuna Cașin, pe strada Calea Scutarului – fusese scos la vânzare la prețul de 238.320 de euro fără TVA, iar la începutul acestui an licitația publică cu strigare ar fi pornit de la prețul de 200.000 de euro, dacă s-ar fi ținut.

În prețul de pornire de 170.000 de euro cu TVA este inclus și terenul pe care se află construcția și o curte, în total 1.800 de metri pătrați.

“Accesul la proprietate este facil, în zonă existând spații comerciale atât în locuri cu destinație de spațiu comercial din construcție cât și în apartamente situate la parter, transformate în spații comerciale”, se precizează în anunțul de vânzare.

Clădirea este compusă din: la subsol – 3 boxe, garaj, hol, centrală termică și arhivă, la parter – hol casa scării, 3 birouri, sală de ședințe, bucătărie și grup sanitar, la etaj – hol casa scării, 6 birouri și grup sanitar, iar la mansardă – hol casa scării, 5 birouri, bucătărie și grup sanitar.