Un accident rutier în urma căruia au rezultat trei victime a avut loc, în această după-amiază, în jurul orei 15.00, pe DN 11A, în localitatea Coțofănești, după ce un Ford Mondeo înmatriculat în Covasna a intrat pe contrasens și a izbit un microbuz de persoane aparținând societății Grup Atyc, care făcea curse pe ruta Onești – Adjud.

Microbuzul se întorcea de la Adjud și avea la bord circa 6-7 persoane când pe sensul său de mers a pătruns autovehiculul Ford Mondeo, înmatriculat în Covasna și care tracta o remorcă.

Fordul a intrat pe contrasens și a izbit cu partea sa dreaptă microbuzul care circula regulamentar, după care s-a răsturnat în șanț.

La fața locului au intervenit două ambulanțe SAJ – Substația Onești și un echipaj SMURD.

În urma impactului au rezultat trei victime, soția șoferului din Covasna, care ocupa locul din dreapta, și două persoane din microbuz.

“Cele trei persoane au suferit traumatisme și contuzii fără a le pune viața în pericol, din fericire”, ne-au declarat surse medicale.

O femeie însărcinată, aflată în microbuz, ar fi suferit un atac de panică, susțin surse UNU pe Trotuș.

Polițiștii rutieri oneșteni au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Din sursele UNU pe Trotuș, imediat după producerea accidentului, șoferul Fordului nu putea să explice cum a ajuns pe contrasens, dacă s-a angrenat în depășire și nu a mai putut reveni pe banda sa, sau pur și simplu a ațipit pentru o clipă la volan. Dar acest aspect va fi stabilit de către polițiști.

Vom reveni cu amănunte.