Doi tineri antreprenori din Onești și-au unit forțele ca să-și dezvolte afacerile. Parteneriatul dintre cei doi nu este o surpriză. Dimpotrivă, vine ca un lucru firesc în condițiile în care cei doi se cunosc de când lumea, cum s-ar spune, fiind colegi de școală și, mai mult decât atât, împărtășesc din copilărie o pasiune comună – fotbalul – care i-a ținut vreme îndelungată împreună.

Foști colegi de școală și la fotbal, Alin Bunghez și Alex Manolache conduc două business-uri de succes, care de câteva zile s-au întâlnit într-un punct comun, de unde vor căuta să-și continue dezvoltarea împreună.

Concret, Măcelăria La 2 Frați, pe lângă produsele de calitate tradiționale cu care ne-a obișnuit, vine mai nou în întâmpinarea clienților săi cu toată gama de sucuri naturale Mister Juice Romania, produse de fabrica deținută de Alex Manolache.

În urmă cu un an, UNU pe Trotuș vă prezenta povestea de succes a lui Alex Manolache, ale cărui sucuri sută la sută naturale cucereau Bucureștiul (DETALII AICI).

În aceeași măsură, Măcelăria La 2 Frați, un brand relativ nou pe piață, conceput însă sub umbrela unei afaceri renumite în toată regiunea Moldovei, cu peste 20 de ani de activitate, s-a impus prin seriozitate și calitatea produselor, numeroși oneșteni devenind clienți fideli ai unităților moderne din piața agroalimentară din Onești și de pe strada Victor Babeș (DETALII AICI și AICI).

“Avem plăcerea să vă anunțăm că veți putea găsi în Măcelăriile La 2 Frați din Piața Agroalimentară Onești și Str. Victor Babeș, sucurile naturale Mister Juice Romania , fără adaosuri.

Ne bucurăm că putem încheia parteneriate frumoase cu producători locali, și ne putem asocia în sprijinul promovării și consumului de produse românești”, au precizat reprezentanții Măcelăriei La 2 Frați.