Măcelăria “La 2 Frați” reinventează produsele proaspete pe bază de carne plecând de la o tradiție ce datează de peste 30 de ani. Marea deschidere va avea loc vineri, 12 aprilie, dis-de-dimineață, în incinta Pieței Agroalimentare Onești.

Amenajată după cele mai rafinate gusturi, măcelăria “La 2 Frați” a fost special concepută pentru a răspunde nevoilor consumatorului modern, care pune calitatea pe primul loc în alegerile sale.

Dar, până la urmă, cine nu-și dorește ca, atunci când merge la piață, să aibă garanția că produsul pe care îl alege din vitrină este cât se poate de proaspăt și de cea mai bună calitate?

Tocmai preocuparea clienților pentru calitatea produselor a stat la baza conceptului “La 2 Frați”. Care pleacă de la o poveste reală, de succes: “La 2 Frați este despre familie și pasiunea pentru gust și calitate.

Au crescut (n.r. – frații care dețin măcelăria) printre bunătăți alese din carne preparată cu grijă și măiestrie de către specialiști și au ajuns să învețe să mânuiască armonios condimentele cu ajutorul cărora au construit arome deosebite. Au plecat într-o călătorie împreună crezând în visul lor și cu gândul de a lăsa o savoare unică drept moștenire.

Măcelăria “La 2 Frați” acordă o mare atenție și modului în care este prezentată carnea. Piesele tranșate cu mare finețe, din vită și porc, sunt atent așezate în vitrinele puternic luminate, astfel încât clienții să le poată “simți” cât mai ușor.

Măcelăria “La 2 Frați” își așteaptă clienții, la deschidere, cu oferte de preț care mai de care mai tentante: cârnați proaspeți de porc la numai 9,99 lei kilogramul, pulpe inferioare de curcan la 7,99 lei/kilogram, sau pulpă de vițel la 24,99 lei/kilogram. Acestea sunt însă doar câteva dintre ele.