Un tânăr în vârstă de 18 ani, aflat la volanul unui VW Passat, a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii în urma unui accident petrecut în această dimineață (n.r. – marți, 9 aprilie), în jurul orei 09.00, în localitatea Ghimeș, comuna Ghimeș Făget. A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru ca șoferul începător, care în urma accidentului a suferit mai multe răni, să poată fi preluat de echipajele medicale, pentru îngrijiri.  

Din spusele martorilor, se pare că, într-o curbă,  șoferul începător ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit de un cap de pod. Conducătorul unui TIR ar fi reușit să-l evite în ultima clipă pe șoferul fără experiență care a ieșit în fața sa – mai spun martorii evenimentului rutier. Mastodontul de zeci de tone a părăsit carosabilul și s-a oprit într-o curte de pe marginea drumului.

“La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă de la Brusturoasa și de la Garda de Intervenție Comănești, precum și un echipaj SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Bacău. A fost descarcerată o victimă de sex masculin, în vârstă de 18 ani, conștientă cu traumatism lombar și traumatism cranio-cerebral. Aceasta a fost predată echipajului SAJ ”, ne-a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.