Având propria livadă, înființată în 2014, în satul Viisoara, comuna Târgu Trotuș, antreprenorul Alex Manolache s-a gândit anul trecut că este timpul să își ducă afacerea la un alt nivel, luând decizia de a construi, în inima livezii, o fabrică în care să proceseze fructele pentru obținerea unui suc 100% natural produs sub brandul Mister Juice.

Investițiile efectuate în ultimii 6 ani se ridică la aproximativ 130.000 de euro. Mare parte din această sumă a fost alocată construcției spațiului de producție, a spațiilor de depozitare și, nu în ultimul rând, achiziției utilajelor a căror performanță contribuie la calitatea PREMIUM a sucurilor 100% naturale.

Pe lângă necesitatea de a deține aceste utilaje, care fac ca întregul proces să fie unul foarte scurt de la momentul spălării fructelor până la obținerea produsului finit, este nevoie și de alte atribute care fac din sucul Mister Juice un produs PREMIUM: atenția cu care sunt culese și selecționate fructele de calitate superioară, respectarea unor standarde înalte de igienă și transparența întregului proces de fabricare a sucului.

Sucurile Mister Juice pot fi găsite în 4 modele de ambalaje: cutii bag in box de 3 litri, sticle de sticlă de 330ml, 500ml și 1L. Momentan sucurile au în compoziția lor doar mere, urmând ca, în curând, gama de produse să fie diversificată, adăugându-se și alte sortimente din diverse combinații de fructe.

Sucurile Mister Juice sunt livrate la domiciliu pe raza municipiului București, cât și în localitățile limitrofe, fiind puse la dispoziția consumatorilor și în următoarele locații: cafenele, restaurante, grădinițe, hoteluri, etc.

Din dragoste pentru locurile natale, Alex Manolache a luat decizia de a oferi posibilitatea achiziționării produselor și consumatorilor din Onești și din împrejurimi.

“Am plecat de la ideea importanței unui stil de viață sănătos. Văzând că în sfârșit și în România există un trend ascendent referitor la consumul de produse naturale, am luat decizia de a veni în sprijinul consumatorilor prin producerea unui suc exclusiv din fructe, fără absolut niciun adaos, doar fructe spălate foarte bine, tocate mărunt și presate la rece! Pot spune că oamenii au reacționat foarte bine la produsul nostru, fiind entuziasmați că în sfârșit pot găsi un suc cu adevărat sănătos, care se pliază pe înclinația lor spre un stil de viață cât mai echilibrat, având în vedere că piața este invadată de produse ce ne afectează viața.

Ce vă mai pot spune pentru moment? Faptul că, în curând, brandul Mister Juice va propune consumatorilor noi combinații de fructe, respectând aceleași principii de la care nu ne vom abate niciodată, și anume: 100% natural, fără niciun adaos, valorificarea vitaminelor și mineralelor provenite exclusiv din fructe și transparența noastră față de consumatori. Un alt target al nostru este ca, în viitorul apropiat, să fim prezenți în fiecare oraș din România”, a explicat tânărul antreprenor din Onești.