Deschiderea măcelăriei “La 2 Frați” a stârnit un interes neașteptat de mare în rândul oneștenilor, zeci de oameni fiind prezenți la eveniment cu mult înainte ca obloanele acționate electric să se ridice și să lase la vedere vitrinele impecabile, pline cu bunătăți.

“Viziunea noastră constă în îmbinarea rețetelor de odinioară, atât de dragi tuturor, cu cele mai noi standarde de gust și calitate”, spune Alin, unul dintre cei doi acționari ai măcelăriei.

Împreună cu fratele său mai mare, Ionuț, Alin este decis să împărtășească din tainele aromelor mai puțin cunoscute și să scoată din visteria cărnurilor cele mai noi preparate care să bucure simțurile oricărui client din Onești sau de oriunde, cum de altfel stă scris chiar pe fațada magazinului.

Îmi place că magazinul arată impecabil, ca o farmacie, ceea ce îmi dă încredere”, a spus o clientă.

Un timp, măcelăria “La 2 Frați” va comercializa anumite produse la prețuri promoționale: pulpă de vițel – 24.99 lei/kg, jambon de porc – 11.99 lei/kg, cârnați proaspeți de porc – 9.99 lei/kg, pulpe inferioare de curcan – 7.99 lei/kg, gușă afumată – 6.99 lei/kg, pulpe pui refrigerate – 5.99 lei/kg.

“Din grijă pentru calitatea produselor, achiziționăm carne doar de la cei mai buni crescători de animale autohtoni și utilizăm cele mai bune condimente”, a concluzionat Alin.