(P)

Cazul s-a petrecut pe 3 iunie (comunicatul IPJ Bacău – AICI), dar colegii de la Acum TV au aflat exact cum s-au petrecut lucrurile din momentul spargerii până când persoanele suspecte că au jefuit o societate comercială din comuna Oituz au ajuns să fie culcate la pământ și încătușate de polițiștii oneșteni și de cei din Oituz, după o urmărire ca în filme, pe DN 11 – E 574.

Astfel, potrivit Acum TV, alarma s-a dat imediat după ce s-a petrecut jaful, ziua în amiaza mare, iar suspecții au plecat cu prada – motorină din rezervorul unui tractor și acumulatorul utilajului agricol.

Hoții erau cu o mașină înmatriculată în Prahova, iar sesizarea a făcut-o chiar proprietarul tractorului.

“În urmărirea hoților a pornit o mașină de poliție din Oituz.
Pentru că oamenii legii nu au reușit să-i oprească, au cerut prin stație ajutor.
Cu toate că polițiștii din Onești erau implicați într-o intervenție delicată la spitalul din Onești (peste 200 de persoane de etnie romă se manifestau zgomotos la auzul veștii decesului unei tinere de 40 de ani), 2 echipaje au plecat în trombă pentru a acorda sprijinul de îndată.
Pentru că nu au oprit la semnalul regulamentar al lucrătorilor de poliție, oamenii legii au creat ad-hoc un baraj în trafic reușind să-i oprească pe fugari.
La eveniment au asistat un mare număr de participanți la trafic, Drumul European 574 fiind un drum cu circulație intensă.
De aici poza vorbește de la sine… polițiștii au acționat ferm, în forța, imobilizând exemplar suspecții”, relatează Acum TV. (sursa foto: Acum TV)