Zeci de băcăuani s-au îmbrâncit, s-au înjurat și mai aveau puțin și se luau la bătaie la deschiderea magazinului Kaufland de la ieșirea din oraș spre Onești, pentru a prinde unul dintre televizoarele aflate la promoție.

Imaginile (vezi VIDEO aici) au făcut deliciul telespectatorilor și internauților, după ce au fost difuzate în mai toate jurnalele de știri ale televiziunilor, ori au fost distribuite pe rețele de socializare.

Conducerea magazinului Kaufland unde s-a petrecut acest episod susține că oamenii nu aveau chiar nici un motiv să se comporte astfel deoarece stocul de televizoare la promoție era suficient pentru toți clienții, iar raionul urma să fie aprovizionat”, după cum se arată într-un răspuns oficial oferit colegilor de la zdbc.ro.

Pe de altă parte, nici clienții magazinului inaugurat la mijlocul săptămânii trecute nu au făcut vreo sesizare în această privință. “Nimeni nu a fost rănit, toți clienții au părăsit magazinul în siguranță. Angajații au intervenit în câteva minute să liniștească clienții, aspect care apare în clipul întreg, și au solicitat și sprijinul firmei de pază. Nicio sesizare nu a fost făcută”, se mai arată în răspunsul conducerii Kaufland Bacău, pentru sursa citată.

Odată cu deschiderea magazinului de la Narcisa (ieșirea din Bacău spre Onești), Kaufland a ajuns la cinci unități în județul Bacău (trei în Bacău, unul în Onești și unul în Comănești).