Nicolae Ceauşescu apare în ultimul videoclip al formaţiei Pet Shop Boys. Formaţia britanică a lansat săptămâna trecută clipul şi el redă imagini dintr-o vizită făcută de fostul dictator român în Coreea de Nord, relatează observator.tv.

“Give Stupidity A Chance” (Dați prostiei o șansă) este titlul ultimei piese a formației Pet Shop Boys, care a fost lansată săptămâna trecută. Aceasta este o satiră în special la adresa lui Donald Trump și a susținătorilor Brexitului, potrivit sursei citate.

Clipul a fost publicat pe canalul oficial de Youtube al trupei şi e ilustrat cu filmări din timpul unei vizite pe care Nicolae Ceaușescu a făcut-o în anii ’70 în Coreea de Nord.

“<Give Stupidity A Chance> se regăsește pe noul EP al trupei Pet Shop Boys,  intitulat <Agenda>.  Este o melodie ale cărei versuri sunt de o ironie aproape de sarcasm: <Oamenii inteligenți au spus ce au avut de spus / Acum e timpul ca și prostimea să arate calea… Ne-am săturat de experți și înțelegerile lor / De ce să te bazezi pe fapte când pur și simplu poți să te lași purtat de sentimente?>”, scrie sursa citată.

Citește AICI articolul complet pentru a descoperi ce anume i-a determinat pe producătorii videoclipului să redea imagini din timpul vizitei lui Nicolae Ceaușescu în Coreea de Nord.