Câteva zeci de băcăuani mai aveau puțin și se călcau în picioare, la propriu, ca să intre în posesia unuia dintre cele 20 de televizoare LG la promoție oferite de Kaufland, la inaugurarea magazinului de la ieșirea din Bacău spre Onești.

Băcăuanii care au ajuns primii la televizoarele aflate la promoție s-au îmbrâncit, s-au înjurat și puțin a lipsit să se ia la bătaie ca să pună mâna pe unul dintre cele 20 de televizoare led LG Full HD, diagonală 81 cm, la prețul de 699 de lei bucata.

Oamenii s-au năpustit efectiv în zona în care erau expuse televizoarele și a fost nevoie de intervenția angajaților magazinului și ai firmei de pază ca să facă ordine, când un bărbat și o femeie, care trăgeau de același televizor, mai aveau puțin și se luau la bătaie.

Magazinul Kaufland de la ieșirea din Bacău spre Onești care s-a inaugurat oficial ieri este al treilea magazin Kaufland din municipiul reședință de județ (detalii AICI). În județul Bacău mai funcționează câte un magazin Kaufland la Onești și la Comănești.