Kaufland deschide, astăzi, al treilea magazin din municipiul Bacău și al 5-lea din județ (mai sunt câte un magazin la Onești și la Comănești), iar acesta vine în întâmpinarea clienților cu beneficii și raioane în premieră.

În primul rând, noul magazin Kaufland va dispune de un raion de pește proaspăt și fructe de mare.

“Noul magazin Kaufland vine cu un element diferențiator față de celelalte două din Bacău: va fi primul magazin ce va oferi clienților un raion de pește proaspăt și fructe de mare, ce include un sortiment extins de 34 de articole (20 de sortimente de acvacultură și 14 de pește pescuit), printre care fileuri și rondele de somon, doradă întreagă și trunchiuri de crap și novac.Aici clienții pot achiziționa și specialități precum fileul de ton, caracatița baby, inele de calamar și carne de scoici”, se arată într-un comunicat de presă al Kaufland România.

În plus, în  galeria comercială din cadrul magazinului clienții pot găsi farmacie, un tabac shop și un mini food-court cu mâncare gătită, produse de patiserie și cofetărie.

Nu în ultimul rând, clienții magazinului vor putea folosi primul aparat automat de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

Aparatele sunt tip self-service și recompensează clienții care reciclează ambalajele cu o sumă de bani, oferită sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin. Astfel, la fiecare cinci ambalaje depuse, indiferent de tipul lor, aparatul va elibera automat un cupon de discount la achiziționarea unor produse selectate în acest sens.

Prin deschiderea acestui nou magazin, amplasat la ieșirea din Bacău spre Onești, Kaufland creează 75 de noi locuri de muncă.