La data de 06 februarie a.c., poliţişti au identificat patru tineri de 17 şi 18 ani, din comuna Tamaşi, suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de furt.

Astfel, în urma cercetărilor specifice efectuate de poliţişti, s-a stabilit că cei patru tineri, în ziua de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, cunoscând faptul că partea vătămată nu se află la domiciliu, au pătruns în locuinţa acesteia, de unde au sustras mai multe bunuri – un televizor, o unitate de calculator, o imprimantă, un ceas şi o boxă portabilă, în valoare totală de aproximativ 2.400 lei.

Ulterior, tinerii au valorificat bunurile sustrase a doua zi, în zona autogării din Bacău, unei persoane de sex masculin, contra sumei de 700 de lei, sumă pe care au împărţit-o între ei.

De asemenea, tot din cercetările desfăşurate de poliţişti a reieşit faptul că doi dintre aceştia, la data de 30 ianuarie a.c., pe timpul nopţii, au pătruns în locuinţa unui bărbat tot din comuna Tamşi, de unde au căutat să sustragă bani, dar negăsind au plecat fără a lua alte bunuri.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările conform procedurilor.

Sursa: IPJ Bacău