În zilele noastre se pune foarte mult accent pe aspectul fizic, de aceea și posibilitățile de a lucra în industria frumuseții sunt nenumărate indiferent ce alegi să devii – make-up artist, hair stylist, cosmetician, estetician, manager al unui centru SPA sau chiar blogger ori vlogger de beauty. 

În Onești funcționează în prezent în jur de 70 de saloane de înfrumusețare și am numărat și câteva academii, însă am găsit doar una singură care nu amestecă lucrurile, fiind dedicată exclusiv pregătirii cursanților, fără să ofere servicii de beauty.

Mai mult decât atât. Anselid Academy, de pe bulevardul Republicii nr. 39, este singura academie de beauty din Onești în cadrul căreia se desfășoară cursuri acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii, diploma fiind recunoscută și în Uniunea Europeană.

Cursurile acreditate de ministerele Muncii și Educației ce pot fi urmate în cadrul Anselid Academy: Coafor, Frizerie, Manichiură, Pedichiură, Make-up Profesional.

“Ne bazăm pe pasiunea și profesionalismul nostru de a învăța cursanții cele mai noi tehnici în materie de beauty. Oferim un mediu plăcut și personalizat de învățare a unei meserii frumoase. Cu diplomele acreditate poți activa în domeniul ales atât în România, cât și în Uniunea Europeană, ne-a declarat Livia Danciu, managerul academiei.

Trainerii care sunt susțin cursurile acreditate de ministerele Muncii și Educației sunt: Georgiana Dieac (make-up, microblading), Maria Bînțu (coafor), Andrei Baltag (frizerie).

Tot la Anselid Academy se mai desfășoară cursuri de Gene Fir cu Fir, Laminare Gene, Tehnica Sprâncenelor și Vopsirea lor cu Henna, Microblading, la finalul cărora se eliberează diplome de participare.

Industria de beauty este una dintre cele mai prospere din România. Aproape că nu există colț de stradă să nu întâlnim un salon de înfrumusețare, însă pe piață sunt foarte mulți make-up artiști sau hair-styliști care câștigă bani frumoși ca freelance.

Dacă te simți inspirat și vrei să începi o nouă carieră, următorul curs acreditat de make-up al Academiei Anselid începe pe 18 noiembrie.