În derby-ul etapei a 16-a a campionatului județean de fotbal, Viitorul Curița s-a impus cu scorul de 7-3 (4-2) pe terenul formației Vulturul Măgirești, locul 3 în clasamentul la zi al întrecerii.

Golurile formației pregătite de Costincă Ene au fost marcate de Padovei (3), Corman, Alin Mîșu, Irimia și Folia.

Viitorului Curița a deschis scorul, gazdele au egalat, apoi s-a făcut 4-1 pentru cășuneni.

Vulturul Măgirești a avut o tresărire de orgoliu și a marcat două goluri la rând, dar ultima parte a jocului a aparținut în întregime Viitorului Curița, care a mai punctat de trei ori.

Ultima reușită a meciului a fost și cea mai spectaculoasă, Vasile Padovei înscriind chiar în ultimul minut cu o execuție de maestru, șut din foarfecă, de la marginea careului mare, fără nicio șansă pentru portarul amfitrionilor.

“Mai avem de jucat din acest tur de campionat, săptămâna viitoare, meciul cu cei de la Sascut (n.r. – Flamura Roșie Sascut, codașa seriei), pe care probabil că-l vom câștiga, după care vom trage linie”, a spus Costică Ene.

Și după această etapă, Curița a rămas la 6 puncte în spatele liderului Gauss Bacău, care a câștigat fără drept de apel, scor 9-0, meciul cu CSM Moinești, de pe teren propriu.

Alte rezultate: Viitorul Nicolae Bălcescu – Aripile Cleja 2-0, UZU Dărmănești – Măgura Cașin 12-1, Siretul Bacău – Dinamo Bacău 1-3, Flamura Roșie Sascut – Gloria Zemeș 2-5.

Clasament: 1. Gauss Bacău 46p (16 jocuri), 2. Viitorul Curița 40p (16j), 3. Vulturul Măgirești 31p (15j).