Băieții lui Costică Ene au avut un start de meci perfect, reușind să deschidă scorul printr-o execuție de efect, dar mult mai experimentații jucători ai lui Aerostar nu s-au lăsat impresionați, demonstrându-și clasa.

Ultimul joc-test disputat de Viitorul Curița înaintea returului de campionat s-a terminat prost pentru echipa din ONEȘTI.

Pe stadionul FC ONEȘTI, pe un frig pătrunzător și un teren acoperit de un strat subțire de zăpadă, trupa lui Costică Ene a fost învinsă clar de Aerostar Bacău, scor 1-4.

Toate golurile partidei s-au înscris în prima repriză a meciului.

Viitorul Curița a deschis scorul în minutul 8 prin Tudorel Tudorache, care a înscris cu un șut superb, din unghi, minge la care portarul lui Aerostar nu a avut nicio reacție.

Doar cinci minute a rezistat însă avantajul echipei adoptate deja de oneșteni (destul de numeroși în tribune și de această dată, în ciuda frigului de afară – l-am remarcat din nou printre spectatori pe consilierul local Gheorghe Ene)!

În minutul 13, Aerostar a restabilit egalitatea, Hulubei reușind să-l surprindă cu un lob perfect pe portarul Viitorului, Alex Duță, din interiorul careului mare.

Egalați atât de devreme, jucătorii lui Ene au făcut pasul înapoi, iar celor de la Aerostar atât le-a trebuit. Trupa lui Cristi Popovici nu a așteptat alte invitații speciale și s-a instalat, aproape cu tot efectivul, în jumătatea de teren a Viitorului.

În acest fel, Aerostar a reușit să mai puncteze de trei ori până la pauză, în minutele 17, 25 și 45, ultimul gol fiind contestat de gazde, care au reclamat un fault la portar.

Arbitrul a rămas însă ferm pe poziție și nu și-a întors decizia inițială, astfel că la cabine s-a intrat cu Aerostar având un avantaj de trei goluri.

În partea a doua a meciului nu s-a mai făcut aceeași risipă de efort, realizările jucătorilor celor două echipe fiind mai puține.

“Am luat golurile pe greșeli copilărești. Una peste alta, s-a cunoscut lipsa lui Corman și a lui Maxim (n.r. – cei doi jucători au lipsit din cauza unor probleme personale), ne-a declarat Costică Ene.

Mâine este Adunare Generală la AJF Bacău, în cadrul căreia se va decide dacă întrecerea județeană se va relua la data programată (3 martie) sau se va amâna, din cauza condițiilor meteorologice.