FC Viitorul a ajuns la 14 victorii în acest sezon, după ce s-a impus, în această după-amiază, pe terenul CSM din Onești, cu scorul de 5-1 (1-1), în fața formației CSM Moinești, locul 4 înaintea rundei cu numărul 16 din Liga a 4-a – Seria “Valea Trotușului”.

Echipa pregătită de fostul divizionar “A” Adrian Gheorghiu a deschis scorul prin Folea, însă la cabine, oarecum surprinzător, s-a intrat la egalitate, 1-1.

Toate ratările din prima repriză au fost răzbunate de “alb-verzi” în partea secundă a confruntării, când Moineștiul a capotat fără drept de apel.

Gruparea de lângă Onești a trecut din nou în avantaj prin golul înscris de Vasile Padovei, Belecciu a mărit apoi avantajul gazdelor, iar până la final Padovei a mai înscris o dată, iar Alin Mâșu a închis tabela: 5-1 pentru FC Viitorul, care a ajuns la 14 succese stagionale și 98 de goluri înscrise, o medie de 6,5 goluri pe meci.

La meci a asistat și primarul Oneștiului, Nicolae Gnatiuc. Desigur, nu a lipsit edilul-șef al comunei Cașin, Daniel Soroiu.

Etapa viitoare, a 18-a a sezonului regulat, FC Viitorul va juca în deplasare, cu AS Viitorul Berești Tazlău, penultima echipă din clasament, și mai mult ca sigur va adăuga alte trei puncte la zestrea actuală.