Viitorul Curița a început returul campionatului cu o victorie lejeră pe teren propriu, 4-1 împotriva formației CSȘM Bacău, dar printre jucătorii folosiți de antrenorul Costică Ene nu s-a numărat și mijlocașul Vasile Padovei.

Cel mai bun marcator al Viitorului Curița în prima parte a campionatului, Vasile Padovei nu a fost nici măcar în tribună la meciul cu CSȘM Bacău.

Vasile Padovei (23 de goluri în tur), cu 9 reușite în plus față de Bogdan Corman, al doilea cel mai prolific jucător din lotul lui Costică Ene, NU VA MAI EVOLUA NICI UN MINUT PENTRU VIITORUL CURIȚA ÎN ACEST CAMPIONAT.

Pentru că Vasile Padovei a intrat la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” de la Fălticeni, iar acesta nu mai putea lua parte la antrenamentele Viitorului Curița, s-a luat decizia ca jucătorului să i se ofere dezlegarea pentru a putea evolua la o echipă din județului Suceava, până la vară.

“Nu puteam să-i garantăm lui Vasile un loc de titular, cât timp acesta nu putea ajunge la antrenamente, ci doar la meciuri. S-a luat această decizie în beneficiul tuturor. Așa e cel mai bine! El va putea evolua în continuare, iar noi ținem vestiarul unit. Iar la vară, când termină (n.r. – Vasile Padovei) școala de jandarmi, îl așteptăm să ni se alăture, ne-a spus antrenorul Costică Ene.

Sâmbătă, 25 martie, Viitorul Curița va evolua în deplasare, cu Gloria Zemeș (ora 11.00).