Debut cu stângul. Viitorul Curița a părăsit Cupa României încă din prima etapă a fazei naționale, după ce a pierdut meciul cu Cimentul Bicaz, disputat pe terenul echipei nemțene.

Viitorul Curița a fost învinsă cu scorul de 2-0 (1-0), gazdele marcând de fiecare dată pe finalul celor două reprize.

“Am primit golurile în minutele 40 și 82. Puteam obține mai multe din acest meci, dar am ratat exasperant. E drept, și cei de la Bicaz au mai aavut câteva șanse foarte bune de a înscrie”, a spus antrenorul Viitorului Curița, Costică Ene.

Față de ultimul meci oficial disputat de Viitorul Curița în sezonul trecut, returul barajului de promovare în Liga a 3-a cu ACS Sănătatea Darabani (scor 3-4), Ene nu a putut conta pe serviciile a trei jucători, toți titulari: Socaciu (plecat din țară), Corman și Lupu, acesta din urmă fiind nimeni altul decât golgeterul ediției trecute a campionatului județean de fotbal Bacău.

În schimb, la Viitorul Curița au apărut două nume noi: Vlăduț Fenchea, 19 ani, mijlocaș de bandă care a mai evoluat la Dinamo Onești și SC Bacău, și Cosmin Blănaru, 26 de ani, ultima dată fost la CSM Pașcani, după ce a mai trecut și pe la Oțelul. Blănaru este oneștean, a început fotbalul la fosta școală de fotbal DEEA și evoluează ca fundaș, atât de bandă cât și central.