La câteva ore după ce au ajuns la spitalul din Onești, medicii din cadrul Compartimentului Primiri-Urgențe (CPU) au decis ca, cele două victime care au supraviețuit teribilului accident de la Bălăneasa (comuna Livezi), să fie transferate la Iași, din cauza rănilor foarte grave suferite.

Două elicoptere SMURD au aterizat, ieri seară, în jurul orelor 19.30, pe terenul de fotbal “Energia”, din apropierea spitalului oneștean, cele două victime (șoferul în vârstă de 30 de ani al taxiului și ocupanta locului din dreapta, o tânără de 34 de ani) fiind transportate în regim de urgență la Iași.

Din sursele UNU PE TROTUȘ, șoferul taxiului a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență “Nicolae Oblu”, specializat pe neurochirurgie, în vreme ce tânăra de 34 de ani a ajuns la un spital specializat pe chirurgie toracică, pare-se Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Spiridon”.

În ciuda eforturilor depuse de reporterii UNU PE TROTUȘ, nu am aflat încă informații despre starea de sănătate actuală a celor două persoane.

Pe de altă parte, sunt informații potrivit cărora pasagerii taxiului erau rude, și că accidentul s-a produs în afara orelor de program ale șoferului.

În urma accidentului de la Livezi, două persoane și-au pierdut viața (un bărbat și o femeie, care ocupau bancheta din spate a mașinii), iar alte două, șoferul și pasagera din dreapta acestuia, au suferit răni grave.