Viitorul Curița a suferit o înfrângere  usturătoare în runda a treia a campionatului județean, pe terenul formației CSȘM Bacău. Trupa pregătită de Costică Ene a pierdut cu scorul de 1-4 (0-3), și devine tot mai clar faptul că sezonul acesta cășunenii nu mai sunt principalii favoriți la câștigarea seriei.

Viitorul Curița a început dezastruos meciul de pe terenul formației CSȘM Bacău. Jucătorii lui Costică Ene nici nu s-a încălzit bine că scorul era deja 2-0 pentru gazde, în minutul 8.

Până la pauză, amfitrionii au mai marcat o dată, spre disperarea lui Ene și a finanțatorului Mihai Fudulache, care nu înțelegea ce se întâmplă.

În repriza secundă, Curița a redus din handicap prin golul înscris din penalty de George Șchiopu, mijlocaș adus în această vară de la Tg. Ocna.

Gazdele au închis tabela, scor 4-1, după o nouă eroare a jucătorilor lui Ene.

“Am coborât cu picioarele pe pământ. Modalitatea de abordare a jocului de către elevii mei, asta m-a deranjat. Am fost de cascadorii râsului. Nu se poate așa ceva! Ai mingea, posesia, pierzi, contraatac, gol. Am luat trei goluri numai pe contraatac. Am avut vreo 2 plecați pe la mare, pe Padovei și pe Flenchea, dar tot nu avem nicio scuză. Am jucat fără vlagă, ceva s-a întâmplat, nu știu ce anume, o să aflu eu. N-au venit deloc pregătiți de joc (n.r. – jucătorii Viitorului), dar o luăm de la capăt, n-avem ce face”, a spus Costică Ene.

În ceea ce privește lupta pentru primul loc, Ene a fost tranșant: Gauss defilează, cred că o să dea 200 de goluri, pentru că avem un campionat slab, doar 3-4 echipe să mai miște ceva, la restul e deranj mare.

Gauss Bacău a câștigat cu un scor-record, 24-0, meciul cu CS Dofteana și a ajuns la 45 de goluri marcate în numai trei jocuri!