Echipați în verde-alb – noile culori oficiale ale clubului – și având înscris pe spatele tricourilor “ONEȘTI”, băieții lui Costică Ene și-au luat, astăzi, o binemeritată revanșă în fața formației CSȘM Bacău, la prima apariție oficială din 2018.

Meciul de pe stadionul CSM din Onești s-a încheiat cu scorul de 4-1 (3-0) în favoarea Viitorului Curița, care și-a luat astfel revanșa în fața băcăuanului, după eșecul din tur (1-4).

Gazdele au deschis scorul în minutul 13, prin golul înscris de Alexandru Belecciu (un fundaș central foarte masiv, adus sub formă de împrumut de la Aerostar Bacău). Belecciu l-a învins pe portarul advers cu un șut puternic, din afara careului.

Sub privirile tatălui său, aflat în tribună, căpitanul Viitorului, Rareș Mihalache, a majorat avantajul echipei sale, în minutul 23, cu un șut bine plasat, de la aproximativ 25 de metri.

Până la pauză, Sitaru a punctat și el, Viitorul intrând la cabine cu un avantaj reconfortant.

În partea a doua a jocului, după ce oaspeții au redus din handicap în minutul 65, Tudorache a stabilit scorul final, 4-1 pentru Viitorul, transformând în gol o pasă a lui Adi Gheorghiu, în minutul 80.

Adi Gheorghiu, cel mai important transfer realizat de Viitorul Curița în această pauză competițională, a evoluat în ultima jumătate de oră a meciului, făcându-și astfel debutul oficial la echipa lui Costică Ene.

Mihai Fudulache, finanțatorul Viitorului, i-a dedicate victoria profesorului Ioan Sdrobiș, care pe 9 martie a împlinit 71 de ani.

La meciul de pe stadionul CSM a asistat și Robert Olandezu’, unul dintre foștii lideri ai galeriei “Taurii furioși”, a defunctei FCM Bacău. Robert Olandezu’ și grupul său susțin acum echipa Gauss Bacău, contracandidata la promovare a Viitorului.

Viitorul Curița a evoluat în formula: Duță (55 Albescu) – Ardeleanu (81 Marcu), Belecciu (76 Priboi), Irimia, Maxim – Mihalache, Sitaru, Botezatu (60 Gheorghiu) – Corman, Tudorache, Folia.