Start perfect de campionat pentru Viitorul Curița. Campioana județului Bacău a obținut o victorie fără drept de apel pe terenul celor de la AS Filipești, scor 6-0, în prima etapă a stagiunii 2017-2018, la finalul căreia cășunenii speră să obțină  promovarea în Liga a 3-a, pe care sezonul trecut au ratat-o la “mustață”.

Echipa lui Costică Ene a făcut un meci perfect în deplasarea de la Filipești, asta după ce în jocurile de pregătire cășunenii avuseseră evoluții destul de șovăielnice.

Nici nu a început bine jocul și Silviu Lupu – golgeterul echipei în sezonul trecut – a deschis scorul (1-0, minutul 1). Vlad Fenchea, una dintre achizițiile cășunenilor din această vară, a majorat avantajul “roș-albilor” (min. 12), după care Silviu Lupu a dus scorul la 3-0 (minutul 14) și a închis partida.

Tăvălugul cășunean a continuat, însă, iar băieții lui Ene au mai punctat de două ori până la pauză, prin Vasile Padovei (minutul 25) și Bogdan Corman (30).

În partea a doua, Viitorul Curița a slăbit ritmul, dar chiar și așa a mai înscris o dată, în minutul 60 Corman stabilind scorul final: 6-0.

“Mă bucură faptul că am început cu dreptul acest campionat și că nu am primit gol. Va fi, însă, mult mai greu ca anul trecut, dar noi o vom lua din aproape în aproape, vom căuta să rezolvăm fiecare meci în parte și astfel să realizăm ce ne-am propus. Vine Oituzul, sâmbăta viitoare, un meci greu pentru noi. Legat de meciul de la Filipești, remarc întreaga echipă, care a prestat un joc ordonat. Nu e mai puțin adevărat că adversarul s-a prezentat sub așteptările mele, mă gândeam că ne va pune mai multe probleme, a declarat Costică Ene, la finalul partidei.