Dire Straits Experience, proiect al unuia dintre fondatorii celebrei trupe Dire Straits, Chris White, și-a anulat concertul de Revelion din Bacău, deoarece nu și-au primit banii la timp, informează zdbc.ro.

În locul Dire Straits Experience, la Bacău va cânta în noaptea de Revelion legendara trupă suedeză Ace of Base. “Ne aflăm pe ultima sută de metri cu negocierile și în proporție de 99% ei vor fi pe scenă de Revelion”, a declarat, pentru sursa citată, Nicolae Zaharia, directorul SSPM Bacău.

Ace of Base a vândut peste 60 de milioane de albume în lumea întreagă, ceea ce o face să fie a treia cea mai de succes formație suedeză din toate timpurile, după ABBA și Roxette.

Albumul lor Happy Nation / The Sign este unul din cele mai bine vândute albume de debut din toate timpurile, și a fost certificat de nouă ori cu platină în Statele Unite.

Din vechea componență, trupa îi mai are în prezent pe Jonas Berggren și Ulf Ekberg, după ce Linn Berggren a plecat în 2007, Jenny Berggren în 2009, iar celelalte două soliste cooptate – Clara Hagman și Julia Williamson au părăsit grupul în 2012.