Primarul municipiului Onești, Nicolae Gnatiuc, a făcut o postare pe Facebook, în această dimineață, prin care explică de ce nici acum, la 12 zile după ce Confer Group a finalizat lucrările prima parte a lucrărilor la podul peste râul Trotuș, traficul nu s-a reluar pe două benzi, cum fusese discuția.

Primarul Gnatiuc mulțumește, ironic, CNAIR și IGPR pentru “confortul din aceste zile”, trmițând săgeți și către rivalii politici și spune că luni, 23 decembrie, va merge personal la București pentru a rezolva problema.

“De 10 zile S.C.Confer Group S.R.L a finalizat lucrările la prima bandă a podului de peste râul Trotuş.
În acest sens, joi 12.12.2019, o comisie cu reprezentanții autorităţii contractante şi ai constructorului au procedat la întocmirea procesului verbal de constatare a încheierii lucrării. Acesta a fost trimis spre analiză la CNAIR Iaşi, care eliberează un aviz; acest aviz ajunge la CNAIR Bucureşti, care de asemeni trebuie să elibereze un alt aviz. În baza acestuia, IGPR eliberează avizul care deblochează circulația.
La momentul de față ne aflăm în faza în care CNAIR Iaşi a eliberat avizul şi suntem în aşteptarea avizelor de la CNAIR Bucureşti şi IGPR, pentru a putea fi reluată circulaţia pe pod.
Mulțumim CNAIR (Ministerului Transporturilor) şi IGPR (Ministerului de Interne) pentru tot confortul din aceste zile!
Luni 23.12.2019, după ședința ordinară de Consiliului Local, voi face anticameră la CNAIR și IGPR pentru a obține aceste avize!
În numele tuturor Oneştenilor și participanților la trafic, mulțumim pentru aceste #10zileminunate (#romanianormala)”, este mesajul postat de Gnatiuc.