(P)  

Clubul de handbal OK Sport Onești, rampa de lansare a numeroase handbaliste de valoare, cel mai bun exemplu fiind Ștefania Jipa, de la CSM București, a împlinit anul acesta opt ani de existență.

“ACS Ok Sport Onești este la moment aniversar. Sunt opt ani de când o mână de prieteni am pornit la drum, uniți de pasiunea noastră pentru sport și de dragostea față de handbal și de copii. Și am reușit să fim o familie mare și frumoasă.
Și în acest an ne-au fost aproape oameni ai aceste urbe și care ne-au sprijinit pentru ca tot ceea ce ne-am propus să realizăm să fie încununat cu succes. De aceea, mulțumim domnului Ilie, familiei Șerban, domnului Drăgan, familiei Pușcalău, familiei Ilinca, domnului Mihai Nedelcu, domnului Ion Radu.
Mulțumim părinților care sunt mereu alături de copiii lor și de noi, atât în deplasări cât și acasă.
Mulțumim familiilor noastre care ne susțin și sunt alături de noi în tot ceea ce facem.
Mulțumim voluntarilor noștri care sunt mereu alături de noi, doamnei profesoare Carmen Ursachi, doamnei profesoare Mihaela Melinte.
La mulți ani, Ok Sport Onești!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a clubului. (sursa foto: facebook.com / OK Sport Onesti; facsimil: o scrisoare a unui copil de la OK Sport)