Peste 250 de elevi, profesori, sportivi şi antrenori din Onești au fost premiaţi, vineri, de municipalitate pentru rezultatele obţinute în decursul anului aflat spre sfârșit, la concursurile şcolare, olimpiadele internaţionale sau diverse competiţii sportive naționale și internaționale, printre aceștia numărându-se și halterofila Mihaela Cambei.

De altfel, Mihaela Cambei a fost desemnată, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun sportiv de la CSM Onești. Eleva antrenoarei Cristina Maftei a avut un an 2019 absolut fabulos, care a culminat cu triumful din cadrul Campionatelor Europene de Juniori II Youth, Mihaela întorcându-se din Israel cu trei titluri europene.

Într-un cadru festiv, pe scena din sala cinematografului “Capitol” au urcat, rând pe rând, cei mai buni elevi din Onești, alături de profesorii lor, apoi a venit rândul celor mai valoroși sportivi să fie premiați.

Ediția 2019 a Galei Sportului și Învățământului Oneștean, în cadrul căreia s-au acordat premii totale în valoare de 150.000 de lei (peste 30.000 de euro), s-a încheiat cu un concert electrizant susținut de îndrăgita artistă pop Elena Gheorghe.